Bilskrot Stockholms län

RING OSS - 08-124 201 65

Bilskrot

Vi hämtar och avregistrerar er bil på vår bilskrot i Stockholms län.

Det är lätt hänt att en bil blir stående på tomten eller på den där extra parkeringen trots att det var länge sedan bilen rullade på vägarna och fyllde sitt syfte. Är den dessutom avställd kan åren gå.

Har du ett fordon i Stockholms län som du vill bli av med? Då kan vi hämta den kostnadsfritt till vår bilskrot i Stockholms län – oavsett var i Stockholm bilen står uppställt. Vi ser gärna att bilen är komplett.

Bilskrot återvinner bilen

Vår bilskrot i Stockholms län tar hand om alla slags bilar som ska skrotas oavsett märke och modell. Vi demonterar, alltså plockar isär fordonens alla delar på vår bilskrot i Stockholms län. På så sätt får din gamla pärla ett nytt liv.

Erbjuder upphämtning

Är bilen i ett komplett skick hämtar vi upp den kostnadsfritt till vår bilskrot i Stockholms län. För oss är det viktigt att erbjuda bästa service till våra kunder. Vi förstår att steget till att skrota bilen kan vara svårt och vi vill underlätta så mycket vi kan. 

Det enda du som kund behöver göra är att kontakta oss för upphämtning till vår bilskrot i Stockholms län. Oftast kan vi hämta upp din bil redan samma dag. Du behöver inte ens vara hemma utan lämna registreringsbeviset i bilen och bilnycklarna på anvisad plats. 

Kontakta oss så bokar vi upphämtning till vår bilskrot i Stockholm redan i dag!

Nya Bil och MC Skroten i Eskilstun


Titanvägen 3
632 34 Eskilstuna

08-124 201 65

[javascript protected email address]

969673-1208


Bilskrot

Gratis Upphämtning


logo-image

Om Oss

Vi skrotar och hämtar upp din bil utan kostnad till vår bilskrot i Stockholms län.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Nya Bil och MC Skroten i Eskilstun

Org nr: 969673-1208
Titanvägen 3
632 34 Eskilstuna
Tel: 08-124 201 65

Hitta hit