Bilskrot Stockholms län

RING OSS - 08-124 201 65

Gratis upphämtning

Avställd röd bil för transport till vår bilskrot i Stockholms län.

Vi är en auktoriserad och certifierad bilskrot i Stockholms län som tar hand om kompletta bilar. Kravet på certifiering har gjort att många MC-skrotar har försvunnit. 

Vår bilskrot i Stockholms län står stadigt kvar och erbjuder dessutom konkurrenskraftiga erbjudanden till våra kunder.

Kostar dig ingenting

Att lämna in sin gamla eller obrukbara bil kostar ingenting på vår bilskrot i Stockholms län. Det är dock viktigt för oss att fordonet är komplett och har kvar exempelvis motorn. Vi erbjuder dessutom alla våra kunder att hämta upp fordonet utan kostnad. Det erbjuder vi alla våra kunder, oavsett var i Stockholm bilen står uppställd. 

Du behöver inte ens vara hemma när vi hämtar upp fordonet. När ni kontaktar oss bestämmer vi vilket alternativ som passar er bäst. 

När du lämnar in ditt fordon till en bilskrot värnar du även om miljön. Vi som arbetar på vår bilskrot i Stockholms län demonterar, plockar i sär, motorcykeln. Därefter tar vi reda på de delar som går att återanvända och återvinner så mycket som möjligt. Resten förbränns eller deponeras. 

Vi tar dock inte emot några begagnade bildelar från andra skrotbilar utan hanterar endast de vi har på vår bilskrot i Stockholms län.

Avregistrera bilen

Använd registreringsbeviset för att avregistrera ditt fordon hos Transportstyrelsen. Vi behöver den andra delen av det senast utfärdade registreringsbeviset. Om ni inte har det tillgängligt kan ni enkelt beställa hem ett nytt via Transportstyrelsen. Sedan tar det bara ett par dagar innan ni är redo att skrota bilen. 

Ring oss för fri upphämtning av ditt kompletta fordon till vår bilskrot i Stockholms län. 

Nya Bil och MC Skroten i Eskilstun


Titanvägen 3
632 34 Eskilstuna

08-124 201 65

[javascript protected email address]

969673-1208


Bilskrot

Gratis Upphämtning


logo-image

Om Oss

Vi skrotar och hämtar upp din bil utan kostnad till vår bilskrot i Stockholms län.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Nya Bil och MC Skroten i Eskilstun

Org nr: 969673-1208
Titanvägen 3
632 34 Eskilstuna
Tel: 08-124 201 65

Hitta hit